Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kryssning och annat

I helgen har vi varit på kryssning, och det var helt galet. Dagen började trevligt med sushiätande på gärdet, och så kom Sofia och Antonia från örebro. Mycket trevligt att träffa dom igen, var ju i julas jag såg dom sistoch det är alldeles för länge sedan.  Det har verkligen blivit så att Örebro inte är först på listan att åka till längre om jag är ledig, undrar varför haha.
Men för att återgå till ämnet, kryssning! Ja sedan hände det ju lite tråkigheter som vi inte behöver lägga någon större energi på, men efter det var det en jätterolig kryssning. Träffade många galna människor, åkte kundvagn och var allmänt galen.
Dagen där på mådde jag dock inte så bra, men det konstiga är att det kom på kvällen. Jag undrar jag om det verkligen var så att jag var bakis, eller om jag blivit dålig av något. Kan kanske vara grädden jag hade i kaffet, för den står ju framme hela dagarna. Hur som så fick jag inte i mig nått den dagen.

Jag har även köpt nya löparskor och ett par Convers-Skor. Löparskorna var inte dom snyggaste, men oj så sköna dom var gick väldigt lätt att springa med dom. Nu måste jag antingen hitta min stegräknare eller köpa en ny. Dels för att jag själv vill veta och dels för att vi har en intern tävling på jobbet.
Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon. Funderar på att åka ett tag till Jonas om jag inte får sluta tidigare för då åker jag till dalarna.
God natt med er!

Mina nya skor


Mina nya löparskor


Min nya klänning





Nöjd!

Jag är sjuktnöjd att jag gick till spinningen idag. Tjejerna på jobbet ville ha med mig på öl efter jobbet, men tackade nej och gick till spinningen. Känns så skönt att jag orkar mer än jag gjorde i början, då var det jobbigt med 45 minuter gult pass. Idag vill jag inte påstå att det är lätt med 55 minuter blått pass, men det känns helt klart lättare!
Gult pass innebär att det är ett färdigt program och man vet i förväg exakt hur det är upplagt, ovatsett vart på S.A.T.S man går.
Blått pass är det där emot helt upp till ledaren att ordna, så vissa pass kan bli hur jobbiga som helst. Plus att blåa-passet är mer inriktat på kondition.
Det är även härligt med all extra energi man får av det och man känner sig gladare. Tråkigt att min viktminskning har stannat av lite, men jag går ju i varje fall inte upp i vikt så jag är nöjd!
Ser fram emot helgen nått så grymt!

Imorgon ska jag följa med Madde ifrån jobbet och grilla och så kommer Joel hit med!
Men det ska nog bli en lugn och rätt tidig kväll för min del, för på lördagen ska vi nämligen på Bandit-kryssning.
Ser så klart fram emot det också, träffa Antonia och Sofia igen. Saknar verkligen dom två!
Och så ska det ju bli ett helt underbart väder till helgen, med grader upp till 20 och sådant älskas av mig!
Nu är det dags att sova så man orkar upp till jobbet imorgon!
God natt!

Piroger och solsken!

                                                                       Mina piroger:
mums
Till det hade vi en grön salsa från go green, och mynta yoghurt som jag gjorde.
Belv väldigt lyckat om ni frågar mig!
Innan det åt vi sill och potatis till lunch, en riktig sommarlunch. För vist längtar man tills man kan ligga ute hela dagarna, lata sig i solen och bada. Jag är barnsligt förtjust i att bada! Kan vara i en hel dag och plaska.
Efter lunchen gick vi till vallafälten och mös i solen, jag fotade en del. Kul när man kommer på lite inställningar. Kommer nog lägga ut lite bilder på det på facebook.
Nu ska vi gå en sväng till gymet.
Ha de fint alla!

Linköping

Solen skiner idag igen, och man blir på strålande humör!
Vaknade vid 8.30, gick upp och duschade letade recept och hittade ett på vegetariska piroger som jag tänkte prova på idag.
Om man går in på www.quorn.se får man även 10:- rabatt, och sådant uppskattas i dessa tider!
Vi ska väl ut en sväng och springa idag med och kanske gå en promenade med illern.

Igår skulle vi ta det lugnt, men det var så fint väder så vi gick till torget och tog oss ett glas rosé vin och en öl.
Ni kan väl aldrig gissa vem av mig och Joel som tog vad va?
Sedan åkte vi till Ryd där det var grillfest, mycket trevligt! Träffadebland annat två damer som var trevliga som bara den!
Vid 12 skulle dom andra gå till HG's, ett student ställe i närheten men då beslöt vi oss för att gå hem.
((Fast denna gång utan en till sko, ni som känner mig vet vad jag menar.))

Nej nu är det dags för att åka till IKEA fixa en kavel, och sedan fixa mat och skoskavsplåster.
Ha det fint alla!

Igår

Igår jobbade jag först till 15 gick hem, sov ett tag för att sedan gå till spinningen.
Efter det träffade jag Linn, tanken var att vi skulle käka sushi, vilket vi iof gjorde sedan tog vi en "liten" promenad på tre timmar. Det var inte meningen att vi skulle gå så länge, men det var så skönt ute, och stockholm är så underbart på kvällen.
Alla ljusen blänker så fint i det svarta vattnet, staden är stilla men ändå inte. Man kan höra folk skrika och gapa, men när man tittar ut över vattnet vid slussen så glömer man det. Man glömer att man är i en stor stad, och drömer sig bort- långt bort!
Detta blev nä'stan en dikt, men jag vet inte om det är för att jag inte kommer ifrån stockholm som jag kan njuta av detta? Man ska njuta av dom små sakerna i sitt liv, då blir livet så mycket enklare.

Idag vaknade jag satte mig vid TVn i vanlig ordning och sedan lagade jag mat. Det blev inte så gott, men det fick duga.
Ska jobba inatt, sedan ska jag med tåget som går 8.30 till Linköping. Ser fram emot en helg med mycket vila, god mat och lite motion! Ska bli väldigt skönt! Och självklart att få träffa Joel igen!

Nu ska jag försöka sova en stund, gå ut på en långpromenad och sedan gå till jobbet. Ha de fint alla!

Nu är det över...

Ja då var påsken över för denna gången! Har varit en helt okej påsk för min del.
Jobbade torsdagen och Fredagen men det gjorde inte så mycket.
På fredagen var vi och grillade efter jobbet i Rålis, vid klockan 7 blev det kallt så vi gick hem till mig en sväng.
Så efter ett tag gick vi ut, men efter som att det vat långfredagen så var pubarna stängda, ja alla utom kära 08. 08 sviker en aldrig hehe :P. Lördagen var vi hemma och slappade, kollade på madagaskar två, käkade popcorn och hade det bra!
På söndagen var det så dags för fotboll, hade lovat Joel att följa med efter som att han fljde med mig!
Bajjen torskade dock med 1-2 emot gefle. Inte det bästa kanske, men å andra sidan gick det ju åt helvete för DIF med 6-0 emot gbg, är inte okej! Får verkligen hoppas på en bättring!

Var inne på en sådan "bra å ha" sida här om dagen, www.roligaprylar.se. Någon som vet om sakerna som säljs där är något att ha? Hittade bland annat denna mini-grill...
http://www.roligaprylar.se/Grilliput-Firebowl.html

Nej nu ska jag fixa lite här hemma, men ha de kanon alla!

1-år

Idag har jag å Joel varit tillsammans i ett år. Jag köpte med mig champagne, rosor å choklad hem till Joel (mycket klassiskt) och nu ska vi först till medis å ta en drink sedan vidare till bröderna Olsson och äta. Lär stinka vitlök imorgon, men det är lätt värt det! Så god mat där!
Nej bäst att skynda sig nu!
ses!!!

Prova på nått nytt!

Jag hörde av en kompis att man går ner fortare om man dricker protoindrinkar efter man tränat, så jag provade att köpa två "bunkar" med pulver. Sitter i skrivande stund och dricker en med jordgubb och vitchoklad, den var väldigt god! Kan jag tänka mig att drcka mer av i framtiden.

Igår var jag i Linköping och hälsade på Joel. Vi var ute och hade picnic i gröngräset med illern Frodo. Det var mycket trevligt, var ute i flera timmar faktiskt.

Hoppas vi får veta hur det blir med semestern snart, jag och Joel tänkte åka runt i asien i aommar, så vore skoj att kunna planera det så snart som möjligt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på efterlyst!
Ha det bäst!

Åh en sådan häärlig dag, gamla fina djurgården vann!

Ja 1-0 blev det i gårdagens mtach emot ösk! Fick straff, annars var mtachen inge vidare. Dif hade en del bra chanser i början av matchen sedan kom ösk igen och i slutet av första å början av andra hade dom pressen. Seda fick vi som sagt en straff som Sjölund satte, ja det var kanske inte den bästa straffen men den satt där den skulle och det är huvudsaken.
Men skärpning nu dif, om ni ska komma någon stans så måste ni ta oh rycka upp er!
Planen var där emot under all kritik, de var mer sandlåda än gräsplan!!

Och solen skiner som bara den och livet leker. För vist är det så att livet känns lite lättare när solen tittar fram och det blir ljusare? Klockan 12 kommer Joel hem, då ska vi ut och springa en runda i skogen ska bli skönt!

Imorse vaknade jag åter igen av att illern försökte riva köket. Han hoppade upp på avspärrnin gen så plankan dunkade om å om igen i dörrkarmen, rev på golvet och placerade om sin matskål ungefär hundra gånger! Jo han e ju helt underbar den där illern!

Ut i solen nu!

Innan de kan ni njuta av detta...
http://dif.se/diftv/default.asp?id=247

=)

Hej hej!
Så var det dags för lite uppdatering...
Gårdagen var väldigt trevlig. Började med att jag fick sluta en timme tidigare, så Joel kom och hämtade mig för att åka till Örjan. Väl där så softade vi lite på hans balkong, käkade pizza och drack en del. Väldigt trevligt!
Sedan bar det av till kellys för att fira Honken...Kom ganska mycket folk, och så träffade jag på madde från jobbet med.
Framåt ett sådär blev jag trött, efter som att jag hade jobbat hela dagen så vi åkte hem när klockan var två.
Idag vaknade jag vid nio och försökte få lite ordning i lägenheten, kan ju vara bra så inte pappa får en chock när han kommer imorgon när vi ska på fotbollen! Håll tummarna nu för vårt kära djurgården!
Ska även få min underbara soffa som har varit i örebro allt för länge nu, är väldigt trött på den jag har nu.
Den har knappar som skär in när man sitter i den och så är den gråblå och inte alls fin!

Började jobba klockan 14 idag, innan det åt jag vegetarisk pytt-i-panna det var gott!
Joel kommer och hämtar mig efter jobbet då ska vi hem och laga mat, coh fixa iordning det sista med lägenheten innan det är dags för att sova. Börjar kl 7 i morgon bitti.

Ha de så bra nu alla!!

Lördag idag!

Igår var vi ute och joggade ett tag i Årsta, helt fantastiskt! Solen sken och det var ett perfekt väder.
Jag märkte även att spinningen som jag går på har gett resultat, jag orkar mycket mer än när jag började jogga.
Har till och med lite träningsverk i benen!
Åt en banan och drack smoodie innan joggingturen. Den där smoodin mad jordgubbsmak från arla är verkligen supergod!
När vi kom hem från joggingrundan avnjöt vi en god sallad ute i solen. Fix café på fridhemsplan  har en väldigt god sallad som jag oftast väljer, med musslor, skaldjur och annat gott. Rekomunderas verkligen! Så himmla god!
Efter det åkte vi till medis och drack lite öl på uteserveringen (Kvarnen).
Sedan blev vi hungriga och gick till kellys, där har dom en så god pasta med massa skaldjur i!
Som ni märker är jag väldigt förtjust i skaldjur!
Kvällen tog dock slut rätt tidigt och jag var duktig och drack vatten efter klockan tio efter som att jag skulle upp och jobba idag.

Jag fick i varge fall byta pass, så det blir fotboll på måndag med Joel, pappa och min bror.
Kommer bli skoj, joel i bajen-kläder, jag i dif-kläder pappa å brorsan i ösk-kläder haha!!

Idag ska Honken ha fest på kellys, men först ska jag över till Örjan och dricka lite öl innan vi ska dit.
Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan sitta ute en stund.
Ut och njut av det fina vädret nu med er!!!

Underbara dagar!

Jag hade bokat ett spinning-pass idag kl 12, men strök mig ifrån det. Så nu väntar jag på att Joel ska komma hem, så ska vi ut och springa i det fina försommarvädret.
Pappa ringde mig idag oh sa att han ville bjuda med mig på fotboll på måndag. Då är dit djurgårdens hemmapremiär. Kanske vore nått att gå på, jag vet inte varför men på nått vis är jag inte så sugen på fotbollen iår.
Får verkligen hoppas på att det blir ändring på det! Förr var jag ju stormförtjust i fotboll, eller i alla fall svenska ligan.
Nu vill jag bara ut i det fina vädret, äta en god lunch, springa en runda, hem å duscha för att sedan gå ut igen.
Jag älskar verkligen sommaren, vill vara ute dygnet runt då.
Om jag skulle välja en gud, skulle det nog bli solguden! Helt otippat. Fast som den svensk jag är, så får det inte bli för varmt lagom är ju trots allt bäst!

Nej nu får ni ha det så bra, och gå ut för att njuta allt va ni kan av de härliga vädret!!

soligt

Idag är det jättefint väder ute, och så måste man gå och jobba. Det känns lite tungt, men i morgon är jag ledig så får hoppas på fint väder då med. Vi tänkte springa ett tag i morgon och sedan ta en öl på medis uteservering.
Åh va det är underbart när solen kommer fram och alla uteserveringar öppnar igen!

RSS 2.0